Kom igång med Timeplan

En bra start är en oerhört viktig faktor för ett gott samarbete. När ni blir kund hos är vår störta uppgift att ni ska känna er trygga och att vi sinsemellan har en god och tydlig dialog. Vi som leverantör måste alltid vara lyhörda, se till era behov som verksamhet och alltid göra vårt yttersta för att ni ska vara nöjda!  

 

Kom igång med Timeplan - uppstart

Uppstart

I uppstartsfasen utses en supportmedarbetare som kommer att hjälpa er att komma igång. Ni har tillsammans ett första uppstartsmöte där även en tid för utbildning bokas samt stämmer ni av inför själva konfigurationen av er kundmiljö i Timeplan.

Installation och konfiguration

Vi installerar och konfigurerar er miljö efter era önskemål och behov och ger er access till Timeplan när detta är klart. Här finns möjlighet att importera data från andra system.

 

Kom igång med Timeplan - Installation och konfiguration
Kom igång med Timeplan - utbildning

Utbildning

En grundutbildning hålls för era administratörer i Timeplan där vi går igenom systemets alla delar. Vi anpassar självklart utbildningen efter era önskemål och behov och hjälper er att komma igång med arbetet i Timeplan i slutet av utbildningsdagen.  

 

Uppföljning och support

Efter utbildningen arbetar vi med uppföljning och vår supportavdelning står redo att svara på era frågor. Vi hjälper er med att testköra er första löneperiod samt är med när ni kör er första lön skarpt. Det ingår fri support för de användare som genomfört en utbildning i Timeplan och vår support är öppen mellan 9:00 –16:00 alla vardagar. 

 

Kom igång med Timeplan - uppföljning och support
elite hotels timeplan
timeplan swedol
timeplan coor
timeplan xl bygg
timeplan elon

Vad säger våra kunder?

timeplan ebba

Timeplan har bidragit till en ökad effektivitet och vi har sparat både tid och pengar. Vi har fått bättre förståelse för schemaläggning, lön och personalfrågor. Medarbetarna gillar webbappen starkt och Timeplans kundservice är fantastisk.

Ebba Järrud
Elite Plaza

Tommy-Jarnia

Vid val av system var våra viktigaste utgångspunkter att det skulle vara modernt, anpassningsbart, överskådligt & användarvänligt. Vi upplever Timeplan som en mycket lyhörd och närvarande partner och är sammantaget mycket nöjda med vårt val.

Tommy Fougner
Järnia Outlet

timeplan helene

Med Timeplan har vi fått en mycket bättre översikt av vår tidrapportering och våra scheman. Att slippa knappa in allt för hand varje månad har bidragit till en stor tidsbesparing då vi slipper manuella registreringar. Detta har resulterat i att vi kunnat fokusera på andra viktiga delar i vår organisation som tex. kontroller.

Helen Holm
Nötkärnan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig