Om oss

Exsens AB är en teknik- och IT-konsultgrupp som utvecklar och marknadsför framtidens produkter inom teknik, IT och mobila lösningar. Vi erbjuder konsulttjänster, lösningar och produkter som stärker våra kunders konkurrenskraft och skapar tydliga resultat.

Bolaget

Exsens AB är ett entreprenörsdrivet företag som utvecklar och marknadsför mobila lösningar för personalintensiva branscher. Vår huvudprodukt, Timeplan, är ett webbaserat personalhanteringssystem som hjälper våra kunder att schemalägga, tidsrapportera, hantera lön och kommunicera på ett optimalt sätt.

Våra smarta lösningar ger stora tids- och kostnadsbesparingar för våra kunder.

Exsens AB har med Timeplan haft en kraftig tillväxt sedan starten 2006 och vi har idag hundratals nöjda kunder inom många olika branscher i Norden.
Vi genomför nu vår kraftigaste satsning för att ta nästa kliv in i framtiden!

Med ny VD och med stort fokus på utveckling och support skall vi fortsätta leverera den bästa produkten för just din verksamhet.
Vår vision är att bli den ledande leverantören i vår nisch för hela Norden.

Framtid & karriär

Exsens AB erbjuder dig en unik möjlighet att arbeta och utvecklas i en positiv miljö. Vi jobbar med våra egna produkter mot kund eller som konsult i externa utvecklingsuppdrag.

Exsens AB och Timeplan är inne i en spännande och expansiv fas där vi utvecklar hela konceptet genom att bygga framtidens produkter och lösningar inom teknik, IT och mobilitet.

För att utveckla morgondagens produkter behöver vi framtidens spetskompetenser och söker därför just dig. Titta gärna under Lediga Tjänster för att se aktuella vakanser som passar dig. Du är självklart alltid välkommen att ringa oss om du är nyfiken eller har frågor.

Lediga tjänster

Vi är på jakt efter talangfulla och engagerade teknik och IT-konsulter för både interna och externa projekt. Skicka gärna in ditt CV så kontaktar vi dig för en intervju.