B2B-säljare till vårt kontor i Göteborg

B2B-säljare till vårt kontor i Göteborg

Obs: Vi tar inte emot fler ansökningar för denna tjänst i nuläget 

Hos oss får du möjlighet att arbeta med en modern molnbaserad IT-lösning mot personalintensiva branscher där schemaläggning och tidrapportering står i fokus. I rollen som säljare blir ditt uppdrag att övertyga potentiella kunder om alla möjligheter som finns för att spara tid och pengar med hjälp vår lösning Timeplan. Du kommer att spela en viktig roll i vårt sälj- och marknadsteam.

Nyckeln till framgång i denna roll handlar mycket om att förstå kundens önskemål och behov och koppla dessa till Timeplans funktioner och lösningar. Du drivs av försäljning och har ett öga för affärer samt att du är positiv och uppfinningsrik. Vidare är du är självgående, driven och tar mer än gärna egna initiativ.

Dina arbetsuppgifter

 • Försäljning & merförsäljning
 • Försäljning & merförsäljning
 • Planering och utförande av olika säljaktiviteter
 • Uppföljning av kundförfrågningar
 • Stöd vid framtagning av marknadsmaterial och kampanjer
 • Stöd i affärsutveckling
 • Offertarbete & offertbearbetning
 • Kundvård

Om dig

Du brinner för försäljning, är affärsmässig och tycker om att ha kontakt med nya människor i olika befattningar. Du tycker om att både bygga relationer och ge kunderna stöd samt har du god IT-vana och ett intresse för IT. 

Vidare är du strukturerad och analytisk som person, har god organisationsförmåga och är prestigelös. Du har möjligen arbetat i mindre företag och är van vid större ansvar, fler olika roller samtidigt med bredare arbetsuppgifter. Du är också van vid att skapa resultat och gillar korta beslutsvägar och har en mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och i skrift, på svenska som på engelska.

Vad vi erbjuder dig

Som säljare hos oss befinner du dig i en mycket prestigelös och platt organisation där varje individ är en viktig spelare i vår fortsatta expansion. Du får i början genomgå en väl utformad internutbildning där du lär dig både vår produkt och hur försäljningsprocessen ser ut inom bolaget. Du kommer också få genomföra kundmöten med befintliga säljare och få all stöttning som krävs för att lyckas i sin roll.

Utöver erbjuder vi dig

 • En viktig del i ett bolag som erbjuder snabba, flexibla, enkla och kundorienterade lösningar.
 • Chans att påverka och ta ansvar hos ett bolag med korta beslutsvägar. En kultur som präglas av öppenhet, personlig service, engagemang och ett starkt självförtroende.
 • Kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag
 • Fast lön och bonussystem.

Om oss

Timeplan är ett entreprenörsdrivet företag som utvecklar och marknadsför en molnbaserad lösning för personalintensiva branscher. Produkten Timeplan är ett modulbaserat Workforce managementsystem som hjälper våra kunder att schemalägga, tidrapportera, hantera lön och kommunicera på ett mer optimalt sätt.

Vår kundbas består av cirka 20 000 användare som sträcker sig över ett flertal olika branscher som Hotell & Konferens, Restaurang, Detaljhandel och Vård & Omsorg.

Vi ligger i framkant vad gäller teknik och funktionalitet och våra starka kundreferenser och unika produkt gör att vi nu vill förstärka vår kapacitet inom försäljning. Nu siktar vi på fler branscher och vill hjälpa fler företag och organisationer med effektivisering genom moderna IT-lösningar.

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV och ett personligt brev till erik.karmalm@timeplan.se

Välkommen med din ansökan!