C# / React-utvecklare Timeplan

Vi söker dig som är C#/React-utvecklare 

 

Vi söker dig som har ett stort intresse för programmering och teknik och vill se ditt arbete komma till nytta för tiotusentals användare. Genom vår molnbaserade lösning Timeplan kan företag med komplexa personalbehov förenkla och optimera sin personalplanering. Timeplan gör det enkelt att schemalägga, tidrapportera, hantera lön och kommunicera med personal via mobilen. Vi är ett entreprenörsdrivet företag i tillväxt och söker dig som vill vara med i vår framtida utveckling. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i norra Gårda nära Svingeln i Göteborg.

Hos oss är det högt i tak, vi uppmuntrar kreativa lösningar och vill att alla är med och påverkar. Med en back-end byggd på ASP.NET Core och en front-end som använder sig av TypeScript i kombination med React arbetar vi för att ligga i teknisk framkant. Vi driftar vår lösning i molntjänsten Azure.

Personliga egenskaper

 • Genuint intresse för programmering och teknik
 • Tycker om att delta i diskussioner och engagera sig i produktens utveckling
 • Trivs med ett agilt arbetssätt
 • Kan kommunicera på svenska i tal och skrift

Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom några av nedanstående områden

 • Serverutveckling i Microsoft-stacken, t ex C#,ASP.NET, SQL Server och Entity Framework
 • Modern klientutveckling, t ex React, Webpack, SASS och TypeScript
 • Utveckling/drift av avancerade/större applikationer, t ex rapportutveckling, integrationer och Azure
 • Apputveckling för mobiler, t ex med native, Xamarin, React Native eller Apache Cordova
 • Automatiserade byggen och leveranser, DevOps

Jobbtyp:

Heltid, Fast

Erfarenhet:

 • Utveckling: 2 år (Krav)

Språk:

 • Svenska (Krav)

Om oss

Timeplan, Exsens AB, är ett entreprenörsdrivet företag som funnits sedan 2006. Vi har skapat produkten Timeplan, ett webbaserat personalhanteringssystem, som hjälper våra kunder att schemalägga, tidsrapportera, hantera lön och kommunicera på ett mer optimalt sätt.

På vår arbetsplats sätter vi dig som medarbetare i första rummet. Vi vill att du ska vara en del som utvecklar oss och är med och bidrar. Personalen består av utvecklare, supportmedarbetare, säljare och marknadsförare. Hur klyschigt det än låter så skrattar vi dagligen högt på våra fikapauser som vi aldrig tummar på och vi har en härlig gemenskap där alla är välkomna.

Vår kundbas består av cirka 50 000 användare som sträcker sig över ett flertal olika branscher som Hotell & Konferens, Restaurang, Detaljhandel och Vård & Omsorg. Vår vision är att bli den ledande leverantören i Norden inom vår nisch.

Känns detta som ett jobb för dig? Om ja, välkommen med din ansökan!
Skicka ditt CV och personliga brev till  jobb@timeplan.se

Vill du ha mer information om tjänsten? Kontakta gärna Martin Zagerholm som är VD +46(0)31-730 40 30.