Detalj- och dagligvaruhandel

En tuff bransch med många tim- eller deltidsanställda innebär ett evigt pusslande av scheman och gör det svårt att hålla reda på exakt när medarbetare arbetar.

Ett smart sätt att kunna ta bort administrativt jobb och fokusera mer på strategi och proaktiva insatser är ett modernt system för löner, tidrapportering och schemaläggning. Detta gör att både du som butikschef och anställd sparar tid och slipper oro.

Med Timeplan får du en tydlig överblick över alla anställda i alla dina butiker, deras olika scheman, vilka tider de stämplar in och ut, samt alla olika avtal. Medarbetarna kan i sin app i förväg visa hur de är tillgängliga och schemaläggaren kan på så sätt snabbt lägga optimala scheman. 

Rekommenderade moduler

Timeplan är modulbaserat vilket gör att vi kan erbjuda branschunika lösningar som passar just er verksamhet.

Unikt för din bransch

Timeplan genererar anställningsbevis efter er specifika bransch och lagras digitalt på medarbetaren i systemet. Enkelt och supersmidigt!

Kompetens & utrustning

Registrera enkelt personalens kompetens, utrustning, och utbildning. Matcha personal med verksamhetskrav tex. körkort och spetskompetens.

Skräddarsytt för dig

Timeplan knyter ni era medarbetare till rätt typ av avtal för att systemet ska räkna all tid som registreras på rätt sätt. Självklart finns det även standardavtal som du kan använda.

Vad säger kunderna?

Enkelt, tydligt och proffsigt system med bra layout. Timeplan minskar administration och ger hög kvalitet för lönehanteringen. Vi har redan sparat tid i organisationen på grund av detta.  Vi har sedan start haft en bra dialog med Timeplans utvecklare och support för att hitta de bästa lösningarna.

Åsa Edestav
Swedol

Vi valde Timeplan på grund av tydligheten i schema-planeringsmodulen.

Robert Thunström
Täby Färg & Tapet c/o Tikkurila Sverige AB

Vid val av system var våra viktigaste utgångspunkter att det skulle vara modernt, anpassningsbart, överskådligt & användarvänligt. Vi upplever Timeplan som en mycket lyhörd och närvarande partner och är sammantaget mycket nöjda med vårt val.

Tommy Fougner
Järnia Outlet

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig