Timeplan Enterprise

– vi vill växa med er

Vi har hjälpt företag med schemaläggning och tidrapportering i över 15 år. Under dessa år har vi samarbetat med både stora och små kunder, på olika platser i hela Norden. Vårt mål har alltid varit att skapa en flexibel lösning som kan anpassas efter våra kunders olika utmaningar och önskemål.

Planera resurser för rätt jobb vid rätt tid!

agsdi-people

Timeplan ger engagerade och lojala medarbetare

När medarbetare får möjligheten att påverka sin arbetssituation blir de mer engagerade och mer lojala. Med Timeplan får ni ett enkelt och övergripande sätt att överskåda bemanningen, både som chef och medarbetare.

agsdi-file-heart

Användarvänligt - ett intuitivt system

Ett modernt Enterprise-system ska inte vara svårt, det leder oftast till problem då man inte får ett standardiserat arbetssätt. Timeplan är byggt på skalbara principer så att ni oavsett storlek ska kunna skapa ett tydligt och enkelt arbetssätt för samtliga medarbetare.

agsdi-monitor

Enkelt att komma igång med och ännu enklare att använda

Vår uppstartsprocess är väl beprövad i och med våra tusentals uppstartade projekt i backspegeln. Vi är på så sätt mer effektiva och lyhörda på era förutsättningar och behov. Våra säljare är med er i hela processen, får första demo till projektledning och uppföljning av uppstart. 

agsdi-heart

För oss handlar allt om värde

Det viktigaste vi har är våra kunder och deras behov. Vi är stolta och glada över att Timeplan dagligen hjälper ca 50 000 användare i hela Norden och skapar värde i deras vardag. 

agsdi-star

Lyckas ni så lyckas vi

Vi sätter kundupplevelsen i fokus i allt vi gör. Vi lyssnar alltid för att få en bättre förståelse för hur vi kan hjälpa er att lyckas, för om ni lyckas lyckas vi. Vi ser fram emot att hjälpa er med er unika resa.

agsdi-landscape

Bättre översikt för hela företaget

Med Timeplan får ni en central överblick som gör det möjligt för olika medarbetare, med olika behov att alltid få relevant information. Vi har en utarbetad rapportmodul som vi byggt med över 15 års erfarenhet av verksamhetsplanering.

Vi är en partner att lita på

E

Örat är vårt bästa verktyg

E

Vi värdesätter er och era behov

E

Med oss gör ni en säker investering

E

Vi har lång erfarenhet av Workforce Managment 

”Vi valde Timeplan då vi som företag fick bäst gehör där från dag ett. Vi fick ett mycket bra bemötande där förståelse, flexibilitet och ödmjukhet var viktiga komponenter”

Åsa Edestav, Swedol  

Funktioner anpassade för er 

Vi har arbetat med schemaläggning och tidrapportering i över 15 år. Vi samarbetar dagligen med stora som små kunder i de flesta branscher. Nedan finns våra funktioner speciellt utvalda för större företag.

~

Behörighetsnivåer

Det är enkelt att sätta upp olika behörighetsnivåer i Timeplan för  administratörsanvändare. Det blir på så sätt mindre fel och också smidigare för medarbetaren att arbeta i systemet då endast funktioner som hen behöver är aktiverade och synliga. 

agsdi-face-happy

Dedikerad projektledare och kontaktperson

När man startar igång som kund hos oss på Timeplan tilldelas ni en projektledare och kontaktperson. Denna person hanterar och stöttar er i  bl.a. uppstart- och implementationsprocessen och blir sedan också den kontinuerliga supporten.

agsdi-code

Kundspecifika utvecklingsmöjligheter

Vi är kundorienterade och bra på att lyssna in våra kunders behov vilket gör att vi också utvecklar vår produkt baserat på önskemål. Dessa utvecklingsinsatser kan vara av både generell eller specifik karaktär vilket betyder att andra kunder får nytta av nya funktioner för te.x. deras bransch alternativt en skräddarsydd lösning. 

Hierarkier

I Timeplan är det lätt att skapa hierarkier för olika administratörer och medarbetare. Attesterar ni i flera led? Vill ni tillfälligt kunna överlåta utökade befogenheter? Vare sig ni behöver enkla eller avancerade hierarkier finns det många olika sätt att skräddarsy Timeplan för att stödja er verksamhet och era processer och rutiner.

Öppet API

Att kunna koppla ihop system är en stor del i att öka effektiviteten hos större företag. Möjligheten att koppla ihop allt från lönesystem till dataanalysverktyg, kassasystem och bokningssystem gör att ni sparar tid då ni slipper manuell hantering och risk för fel minskar. 

v

SLA

För stora företag är det viktigt att ha ett  Service Level Agreement , ett serviceavtal som anger vilken kvalitetsnivå leveransen av Timeplan ska hålla, för att allt ska fungera optimalt i samarbetet. Vi bestämmer alltid tillsammans med er som kund en relevant och passande SLA så att ni får hjälp när ni behöver den. 

Full anpassningsbarhet

Vi anpassar Timeplan efter er verksamhets behov, allt från kollektivavtalsinställningar till mindre anpassningar såsom layout och design. I och med att kollektivavtal oftast är väldigt tolkningsbara gör vi alltid unika inställningar baserat på er tolkning vilket sparar mycket tid och kraft från manuellt arbete hos er. 

Stöd för flera juridiska bolag i koncernstruktur

Då större företag ofta är uppdelade i olika juridiska bolag stödjer Timeplan detta. Ni får en koncernbild över samtliga anställda på era olika juridiska bolag vilket ger er en bättre översikt av hela koncernen men även på bolags- , avdelnings- och individnivå. De olika bolagen kan ha olika inställningar och lönekopplingar om ni så önskar. 

:

Digital handbok

Med Timeplan kan ni skapa en smart digital handbok som hjälper administratörerna i sitt jobb. Med vår programvara får administratörerna kontextuell hjälp.

Vi känner av vad för utmaningar användaren kan ha baserat på deras beteende.

Därefter ger vi guider i form av text, videoklipp och bilder. Som Enterprise kund kan ni även skräddarsy dessa guider utifrån era rutiner och riktlinjer.

Vår uppstartsprocess tillsammans med er

1. Signera avtal
Det första vi gör är att komma överens om pris, omfattning, moduler och funktioner samt tillvägagångssätt i ett avtal med varandra. 

2. Uppstartsmöte
Ni tilldelas en projektledare från Timeplan som tillsammans med er tar fram en projekt- och tidplan för implementeringen. Tid och plats för bl.a. utbildningstillfällen och testlönekörning bestäms. 

3. Utbildning och konfiguration
Vi utbildar era medarbetare och ser till att ni har den kompetens som behövs för att använda Timeplan på bästa sätt hos er. Vi konfigurerar även systemet utifrån era krav och eventuella tillval. 

4. Testning och utvärdering
Vi lägger upp era medarbetare och kopplar de till rätt avtal. Vi rullar ut scheman och testar tidrapporteringen. Vi är med och guidar er genom den första lönekörningen då att allt fungerar som de ska. 

5. Löpande support och uppdateringar
De som är ansvariga för Timeplan hos er får obegränsad support och vi bemannar vår telefon och e-post under kontorstider. Som kund hos oss får ni även regelbundna uppdateringar av Timeplan. 

elite hotels timeplan
timeplan swedol
Cireclek
timeplan xl bygg
timeplan elon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig