C# / React-utvecklare Timeplan

.NET/Fullstack-utvecklare

Vi söker dig som har ett stort intresse för produktutveckling och gillar att lära dig nya tekniker. Hos oss kommer ditt arbete i så fall att leda till förbättringar hos tiotusentals användare och hjälpa dem i deras vardag.

Om oss

Vi bildade Timeplan 2006 för att underlätta personalhanteringen och arbetslivet för svenska företag och dess medarbetare. Vi erbjuder idag en komplett molnbaserad lösning för schemaläggning, tid och lön. Vi tar nu nästa steg och går mot fler länder och behöver då fler produktutvecklare som gillar att hitta innovativa lösningar på roliga och utmanande problem.

Vi skapar ett stort värde för våra kunder då vi dagligen hjälper tiotusentals medarbetare att få bättre kontroll på vardagen genom att förenkla tillgången till sitt schema och i och med det slippa stressen med att inte veta vilken lön som väntar eller om ens löneuträkningen stämmer. Vi underlättar också i själva tidrapporteringsprocessen. 

Vi är idag 15 medarbetare och sitter på ett modernt kontor i centrala Gårda i Göteborg med ca 20 kvm per anställd och med flera tysta rum. Vi har gemensamma fikor, vi har ibland AWs då vi spelar vi brädspel och på fredagar står företaget för padel för den som är intresserad.

Vi har flexibel arbetstid som innebär att du väljer själv när du vill börja/sluta under dagen. 

 På grund av covid-19 jobbar alla medarbetare någon/några dagar hemifrån varje vecka för att dels minimera smittspridning dels att fortfarande behålla den sociala delen i sitt arbetet.

Ditt jobb som utvecklare på Timeplan..

Vi jobbar med den senaste tekniken t.ex React, Webpack, TypeScript och C#.

Alla avdelningar samarbetar och hjälper varandra, och mer specifikt hjälper alla på utvecklingsavdelningen varandra genom att ha regelbundna code reviews och vi har även dedikerade testare.

Hos oss är det högt i tak, uppmuntrar kreativa lösningar och vill att alla är med och påverkar det vi skapar dagligen. 

Med en back-end byggd på ASP.NET Core och en front-end som använder sig av TypeScript i kombination med React arbetar vi för att ligga i teknisk framkant. Vi driftar vår lösning i molntjänsten Azure.

Vi jobbar med ett agilt arbetssätt och levererar en ny version varannan vecka.

Låter det som ett jobb för dig? Tveka inte med att skicka in din ansökan, hoppas vi ses!