Hotel och restaurang

Hotell & restaurang

Vi låter er fokusera på det ni gör bäst – att leverera en grym upplevelse för era gäster – så tar vi hand om er personal. Vi vet att hotellbranschen är personalintensiv ofta med bemanning dygnet runt i ett högt tempo med många timanställda vilket ställer krav på ett bra verktyg för schemaläggning, tid och löneförberedning. Vi har samarbetat med hotell i Sverige sedan 2006. 

Med Timpelan kan alla era medarbetare kommunicera via sin app till sin chef/schemaläggaren digitalt och visa när de är tillgängliga att arbeta. Schemaläggaren kan på så sätt lägga fler optimala scheman. Systemet  ger dig också som schemaläggare möjligheten att jämföra alla scheman för att se bemanningsbehovet tydligare och avgöra hur många som ska vara på plats vid olika tidpunkter under dygnet. Smart, eller hur!

elite hotels timeplan
Radisson Blu använder använder Timeplan tidsredovisning.
Grand Hotel använder Timeplan tidsredovisning.
Ice Hotel använder Timeplan tidsredovisning.
Ligula-hospitality använder Timeplan tidsredovisning.

Rekommenderade moduler

Timeplan är modulbaserat vilket gör att vi kan erbjuda branschunika lösningar som passar just er verksamhet.

agsdi-person
Digital personalliggare - se tydligt vilka som är på plats

I Timeplans närvarolista syns alla medarbetare som har arbetspass under dagen – olika färgkoder indikerar om personen checkat in eller inte, ska arbeta vid ett senare tillfälle eller har någon form av frånvaro. Denna lista ersätter den manuella personalliggaren och gör den digital och mindre känslig för felaktigheter! 

Vi följer såklart era avtal

Vi anpassar och ställer in Timeplan efter era branschavtal så ni slipper manuell handpåläggning.

Timeplan genererar anställningsbevis efter Visita som lagras direkt på medarbetaren i systemet. Vi lanserar inom kort en digital signering av anställningsavtal med BankID.

Vad säger kunderna?

timeplan ebba

Timeplan har bidragit till en ökad effektivitet och vi har sparat både tid och pengar. Vi har fått bättre förståelse för schemaläggning, lön och personalfrågor. Medarbetarna gillar webbappen starkt och Timeplans kundservice är fantastisk."

Ebba Järrud
Elite Plaza

Tommy-Jarnia

”Systemet är som byggt för hotell- och restaurangbranschen! Vi är oerhört nöjda med Timeplan då det märks tydligt att deras personal har erfarenhet och kunskap om vår bransch, vilket underlättar otroligt i vår vardag. Jag har heller aldrig stött på någon bättre supportavdelning som alltid hjälper oss och ser till att vi blir nöjda - varje gång."

Eva Johansson
Elite Växjö

timeplan helene

Timeplans support och flexibilitet gentemot oss som kund är oslagbar! Vi blir alltid väl omhändertagna och är mycket nöjda med systemet vad gäller användarvänligheten, smidig­heten och att kunna samla allt på ett och samma ställe."

Sandra Bennison
ICEHOTEL i Jukkasjärvi

Läs våra kunders resor! 

KUNDCASE

”Förbättrat engagemang och en hjälp i vardagen”.

LÄS MER HÄR!

KUNDCASE

”Timeplans flexibilitet gjorde valet av leverantör lätt för ICEHOTEL.”

LÄS MER HÄR!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig