Hotel och restaurang

Hotell & restaurang

Hotell och restaurangbranschen är en personalintensiv bransch med många timanställda och ofta ett högt tempo. Detta ställer höga krav på verktyg för schemaläggning, tid- och lönerapportering.

Med Timpelan kan alla dina medarbetare kommunicera via sin app till schemaläggaren digitalt och visa när de är tillgängliga att arbeta. Schemaläggaren kan sedan lägga optimala scheman. Verktyget ger dig också som schemaläggare möjligheten att jämföra alla scheman för att se ditt bemanningsbehov tydligt och avgöra hur många som bör vara på plats vid olika tidpunkter på dagen. Smart, eller hur!

elite hotels timeplan
Radisson Blu använder använder Timeplan tidsredovisning.
Grand Hotel använder Timeplan tidsredovisning.
Ice Hotel använder Timeplan tidsredovisning.
Ligula-hospitality använder Timeplan tidsredovisning.

Rekommenderade moduler

Timeplan är modulbaserat vilket gör att vi kan erbjuda branschunika lösningar som passar just er verksamhet.

agsdi-credit-card
nngnngkf

Copy

agsdi-person

Registrering av nyanställd

Underlätta administrationen för medarbetare på korttidskontrakt. Med automatisk självregistrering i Timeplan av dessa sparar ni mycket administrativ tid.

Unikt för er bransch

Timeplan genererar anställningsbevis efter er specifika bransch och lagras digitalt på medarbetaren i systemet. Enkelt och supersmidigt!

Vad säger kunderna?

timeplan ebba

Timeplan har bidragit till en ökad effektivitet och vi har sparat både tid och pengar. Vi har fått bättre förståelse för schemaläggning, lön och personalfrågor. Medarbetarna gillar webbappen starkt och Timeplans kundservice är fantastisk."

Ebba Järrud
Elite Plaza

Tommy-Jarnia

”Systemet är som byggt för hotell- och restaurangbranschen! Vi är oerhört nöjda med Timeplan då det märks tydligt att deras personal har erfarenhet och kunskap om vår bransch, vilket underlättar otroligt i vår vardag. Jag har heller aldrig stött på någon bättre supportavdelning som alltid hjälper oss och ser till att vi blir nöjda - varje gång."

Eva Johansson
Elite Växjö

timeplan helene

Timeplans support och flexibilitet gentemot oss som kund är oslagbar! Vi blir alltid väl omhändertagna och är mycket nöjda med systemet vad gäller användarvänligheten, smidig­heten och att kunna samla allt på ett och samma ställe."

Sandra Bennison
ICEHOTEL i Jukkasjärvi

Läs våra kunders resor! 

KUNDCASE

”Förbättrat engagemang och en hjälp i vardagen”.

LÄS MER HÄR!

KUNDCASE

”Timeplans flexibilitet gjorde valet av leverantör lätt för ICEHOTEL.”

LÄS MER HÄR!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig