Vad säger kunderna?

Här kan du läsa om vad våra kunder tycker om att använda Timeplan och hur det är att arbeta med oss. Vi är superstolta över alla våra nöjda kunder och hoppas såklart att du också vill bli en av dem! 

elite hotels timeplan
Cireclek
timeplan xl bygg
timeplan elon

Läs våra kundcase

KUNDCASE

”Vilja, flexibilitet och anpassning är grunden i vårt samarbete.”

 

LÄS MER HÄR! 

KUNDCASE

”Sportrehab slipar sin effektivitet månad för månad med Timeplan.”

LÄS MER HÄR!

KUNDCASE

”Hotelljätten hurrar för Timeplan!”

LÄS MER HÄR! 

KUNDCASE

”Vi kan nu fokusera på att utveckla vår verksamhet.”

LÄS MER HÄR!

KUNDCASE

”Timeplans flexibilitet gjorde valet av leverantör lätt för ICEHOTEL.”

LÄS MER HÄR!

KUNDCASE

”Förbättrat engagemang och en hjälp i vardagen”.

 LÄS MER HÄR!

Hotell och restaurang

timeplan ebba

Timeplan har bidragit till en ökad effektivitet och vi har sparat både tid och pengar. Vi har fått bättre förståelse för schemaläggning, lön och personalfrågor. Medarbetarna gillar webbappen starkt och Timeplans kundservice är fantastisk.”

Ebba Järrud
Elite Plaza

Tommy-Jarnia

”Systemet är som byggt för hotell- och restaurangbranschen! Vi är oerhört nöjda med Timeplan då det märks tydligt att deras personal har erfarenhet och kunskap om vår bransch, vilket underlättar otroligt i vår vardag. Jag har heller aldrig stött på någon bättre supportavdelning som alltid hjälper oss och ser till att vi blir nöjda – varje gång.”

Eva Johansson
Elite Växjö

timeplan helene

Timeplans support och flexibilitet gentemot oss som kund är oslagbar! Vi blir alltid väl omhändertagna och är mycket nöjda med systemet vad gäller användarvänligheten, smidig­heten och att kunna samla allt på ett och samma ställe.”

Sandra Bennison
ICEHOTEL i Jukkasjärvi

Detalj- och dagligvaruhandeln

timeplan asa

Enkelt, tydligt och proffsigt system med bra layout. Timeplan minskar administration och ger hög kvalitet för lönehanteringen. Vi har redan sparat tid i organisationen på grund av detta.  Vi har sedan start haft en bra dialog med Timeplans utvecklare och support för att hitta de bästa lösningarna.

Åsa Edestav
Swedol

Robert-Thunstrom,-Taby-Farg-&-Tapet

Vi valde Timeplan på grund av tydligheten i schemaplaneringen.

Robert Thunström
Täby Färg & Tapet c/o Tikkurila Sverige AB

Tommy-Jarnia

Vi valde Timeplan då systemet kändes enkelt att arbeta i och för dess konkurrenskraftiga pris. Det är smidigt att lägga optimala scheman, hålla koll på våra kostnader och de anställda kan lätt ta del av information de dagligen behöver. Med Timeplan blir det också mer rättvist då allt registreras digitalt och korrekt och bidrar på sätt till en tydlighet bland personalen då alla vet vad som gäller.

Vi är också mycket nöjda med kundsupporten!

Ola Ahlsén 
Lekia

Vård och omsorg

Anne-Lie Ströberg ES Hemservice

Tack vare Timeplan slipper vi numera det manuella arbetet i Excel som tidigare var otroligt tidskrävande. Vi har så mycket tid att fokusera på annat! Det går snabbt att lägga olika typer av scheman och vi får en mycket bra och tydlig överblick över vår bemanning. Supportavdelning är grymma och våra medarbetare är väldigt nöjda med webbappen.”

Anne-Lie Ströberg
ES Hemservice

Diana Willman Goransson Trygga Fitness

Med Timeplan slipar vi effektiviteten månad för månad! Systemet är modernt, erbjuder stor funktionalitet, är mycket anpassningsbart och har gett oss en bra översikt i vår schemaläggning. Vi behövde ett stabilare och modernare verktyg som kunde ta bort den manuella faktorn i schema och löner och med Timeplan effektiviserar vi verkligen vårt administrativa arbete.”

Christoffer Thomeé
Sportrehab

Bli kontaktad

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig!