Vad säger kunderna?

Här kan du läsa om vad våra kunder tycker om att använda vår tjänst och hur det är att arbeta med oss. Vi är superstolta över alla våra nöjda kunder och hoppas såklart att du också vill bli en av dem! 

Hotell och restaurang

Timeplan har bidragit till en ökad effektivitet och vi har sparat både tid och pengar. Vi har fått bättre förståelse för schemaläggning, lön och personalfrågor. Medarbetarna gillar webbappen starkt och Timeplans kundservice är fantastisk.

Ebba Järrud
Elite Plaza

 Timeplans support och flexibilitet gentemot oss som kund är oslagbar! Vi blir alltid väl omhändertagna och är mycket nöjda med systemet vad gäller användarvänligheten, smidig­heten och att kunna samla allt på ett och samma ställe.

Sandra Bennison
ICEHOTEL i Jukkasjärvi

 Vi valde Timplan då de bäst kunde möta och tillgodose våra behov på ett optimalt sätt. Systemet kändes smidigt, användarvänligt och inte för komplext. Vi använder det främst för att hålla koll på timmar och ha rätt person på rätt plats.

Sabina Ståhle
Masala Kitchen

Detalj- och dagligvaruhandeln

Enkelt, tydligt och proffsigt system med bra layout. Timeplan minskar administration och ger hög kvalitet för lönehanteringen. Vi har redan sparat tid i organisationen på grund av detta.  Vi har sedan start haft en bra dialog med Timeplans utvecklare och support för att hitta de bästa lösningarna.

Åsa Edestav
Swedol

Vi valde Timeplan på grund av tydligheten i schema-planeringsmodulen.

Robert Thunström
Täby Färg & Tapet c/o Tikkurila Sverige AB

Vid val av system var våra viktigaste utgångspunkter att det skulle vara modernt, anpassningsbart, överskådligt & användarvänligt. Vi upplever Timeplan som en mycket lyhörd och närvarande partner och är sammantaget mycket nöjda med vårt val.

Tommy Fougner
Järnia Outlet

Vård och omsorg

Med Timeplan har vi fått en mycket bättre översikt av vår tidrapportering och våra scheman. Att slippa knappa in allt för hand varje månad har bidragit till en stor tidsbesparing då vi slipper manuella registreringar. Detta har resulterat i att vi kunnat fokusera på andra viktiga delar i vår organisation som tex. kontroller.

Helene Holm
Nötkärnan

Tack vare Timeplan slipper vi numera det manuella arbetet i Excel som tidigare var otroligt tidskrävande. Vi har så mycket tid att fokusera på annat! Det går snabbt att lägga olika typer av scheman och vi får en mycket bra och tydlig överblick över vår bemanning. Supportavdelning är grymma och våra medarbetare är väldigt nöjda med webbappen.

Anne-Lie Ströberg
ES Hemservice

Med Timeplan kan vi behålla kontrollfunktion och en tydlig översikt till oss som arbetar administrativt samtidigt som det erbjuder en enkelhet till personalen på golvet. Utbildningarna och supporten är fantastisk, tillåter oss att växa som organisation utan bekymmer och är lätt att lära ut till ny personal.

Diana Willman Göransson
TryggaFitness

Bli kontaktad

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig!