Vad säger kunderna?

Här kan du läsa om vad våra kunder tycker om att använda vår tjänst och hur det är att arbeta med oss. Vi är superstolta över alla våra nöjda kunder och hoppas såklart att du också vill bli en av dem! 

elite hotels timeplan
timeplan swedol
Cireclek
timeplan xl bygg
timeplan elon
KUNDCASE

”Vilja, flexibilitet och anpassning är grunden i vårt samarbete.”

 

LÄS MER HÄR! 

KUNDCASE

”Sportrehab slipar sin effektivitet månad för månad med Timeplan.”

LÄS MER HÄR!

KUNDCASE

”Timeplans flexibilitet gjorde valet av leverantör lätt för ICEHOTEL.”

LÄS MER HÄR!

KUNDCASE

”Vår tillväxt krävde ett system som Timeplan.”

LÄS MER HÄR! 

KUNDCASE

Vi kan nu fokusera på att utveckla vår verksamhet.

LÄS MER HÄR!

Hotell och restaurang

timeplan ebba

Timeplan har bidragit till en ökad effektivitet och vi har sparat både tid och pengar. Vi har fått bättre förståelse för schemaläggning, lön och personalfrågor. Medarbetarna gillar webbappen starkt och Timeplans kundservice är fantastisk.”

Ebba Järrud
Elite Plaza

Tommy-Jarnia

Vi valde Timplan då de bäst kunde möta och tillgodose våra behov på ett optimalt sätt. Systemet kändes smidigt, användarvänligt och inte för komplext. Vi använder det främst för att hålla koll på timmar och ha rätt person på rätt plats.”

Sabina Ståhle
Masala Kitchen

timeplan helene

Timeplans support och flexibilitet gentemot oss som kund är oslagbar! Vi blir alltid väl omhändertagna och är mycket nöjda med systemet vad gäller användarvänligheten, smidig­heten och att kunna samla allt på ett och samma ställe.”

Sandra Bennison
ICEHOTEL i Jukkasjärvi

Detalj- och dagligvaruhandeln

timeplan asa

Enkelt, tydligt och proffsigt system med bra layout. Timeplan minskar administration och ger hög kvalitet för lönehanteringen. Vi har redan sparat tid i organisationen på grund av detta.  Vi har sedan start haft en bra dialog med Timeplans utvecklare och support för att hitta de bästa lösningarna.”

Åsa Edestav
Swedol

Robert-Thunstrom,-Taby-Farg-&-Tapet

Vi valde Timeplan på grund av tydligheten i schema-planeringsmodulen. ”

Robert Thunström
Täby Färg & Tapet c/o Tikkurila Sverige AB

Tommy-Jarnia

Vid val av system var våra viktigaste utgångspunkter att det skulle vara modernt, anpassningsbart, överskådligt & användarvänligt. Vi upplever Timeplan som en mycket lyhörd och närvarande partner och är sammantaget mycket nöjda med vårt val. ”

Tommy Fougner
Järnia Outlet

Vård och omsorg

Anne-Lie Ströberg ES Hemservice

Tack vare Timeplan slipper vi numera det manuella arbetet i Excel som tidigare var otroligt tidskrävande. Vi har så mycket tid att fokusera på annat! Det går snabbt att lägga olika typer av scheman och vi får en mycket bra och tydlig överblick över vår bemanning. Supportavdelning är grymma och våra medarbetare är väldigt nöjda med webbappen.”

Anne-Lie Ströberg
ES Hemservice

Diana Willman Goransson Trygga Fitness

Med Timeplan kan vi behålla kontrollfunktion och en tydlig översikt till oss som arbetar administrativt samtidigt som det erbjuder en enkelhet till personalen på golvet. Utbildningarna och supporten är fantastisk, tillåter oss att växa som organisation utan bekymmer och är lätt att lära ut till ny personal.”

Diana Willman Göransson
TryggaFitness

Diana Willman Goransson Trygga Fitness

Med Timeplan slipar vi effektiviteten månad för månad! Systemet är modernt, erbjuder stor funktionalitet, är mycket anpassningsbart och har gett oss en bra översikt i vår schemaläggning. Vi behövde ett stabilare och modernare verktyg som kunde ta bort den manuella faktorn i schema och löner och med Timeplan effektiviserar vi verkligen vårt administrativa arbete.”

Christoffer Thomeé
Sportrehab

Bli kontaktad

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig!