Molnbaserat schemaläggningssystem

Timeplan gör det enkelt för er verksamhet att arbeta med schemaläggning och personalhantering.

sass-ui-mocks-o4

Bli mer effektiv med Timeplan

80 % mindre administrationstid

Genom att arbeta i Timeplan ökar ni effektiviteten i många repetitiva sysslor. Manuellt arbete ersätts av automatiska beräkningsregler och avtalsinställningar.

5 % besparing av personalkostnader

Timeplan reducerar bemanningskostnader genom en bättre överblick i resursplaneringen. Stämpelterminaler med fingeravtryck eliminerar kompis-stämplingar.

Nöjdare medarbetare

Med en modern mobilapp specialanpassad för medarbetaren blir det enkelt och smidigt för personalen att ansöka om lediga pass, se sina kontosaldon, se schema, ansöka om frånvaro, etc.

Tydlig översikt av era scheman

Genom en tydligare överblick av personalens arbetstider kopplat till ert behov blir det enkelt att veta om det är nödvändigt att ta in extrapersonal. Timeplan stödjer komplicerade behovsmallar och prognosfunktioner för att förutse behovet baserat på en rad olika parametrar. Detta är en funktion som passar både små som stora företag. 

schemaläggningssystem

Personalplaneringen behöver inte vara komplicerad

Prova Timeplan och upplev framtidens schemaläggningssystem.

schemaprogram

Timeplan har bidragit till en ökad effektivitet och vi har sparat både tid och pengar. Vi har fått bättre förståelse för schemaläggning, lön och personalfrågor. Medarbetarna gillar webbappen starkt och Timeplans kundservice är fantastisk.

Ebba Järrud
Elite Plaza

Enkelt, tydligt och proffsigt system med bra layout. Timeplan minskar administration och ger hög kvalitet för lönehanteringen. Vi har redan sparat tid i organisationen på grund av detta.  Timeplans utvecklare och support för att hitta de bästa lösningarna.

Åsa Edestav
Swedol

Timeplans support och flexibilitet gentemot oss som kund är oslagbar! Vi blir alltid väl omhändertagna och är mycket nöjda med systemet vad gäller användarvänligheten, smidig­heten och att kunna samla allt på ett och samma ställe.

Sandra Bennison
IceHotel

elite hotels timeplan
timeplan swedol
Cireclek
timeplan xl bygg
timeplan elon