Molnbaserat schemaläggningssystem

Timeplan gör det enkelt för er verksamhet att jobba med schemaläggning och personalhantering.

sass-ui-mocks-o4

Öka effektiviteten med Timeplan

80% mindre admintid

Genom att jobba med Timeplan ökar ni effektiviteten i många repetativa sysslor. Manuellt arbete ersätts av automatiska beräkningsregler och avtalsinställningar.

5% besparing i personalkostnader

Timeplan reducerar bemanningskostnader genom bättre överblick i resursplanering. Stämpelterminal med fingeravtryck eliminerar kompis-stämplingar.

Nöjdare medarbetare

Med en modern mobilapp specialanpassad för medarbetaren blir det enkelt och smidigt för personalen att ansöka om lediga pass, se sina kontosaldon, se schema, ansöka om frånvaro, etc.

Tydlig översikt

Genom en tydligare överblick över personalens arbetstider, kopplat till ert behov blir det enkelt att veta huruvida det är nödvändigt att ta in extrapersonal eller inte. Timeplan stödjer komplicerade behovsmallar och prognosfunktioner för att förutse behovet baserat på ett gäng olika parametrar. Detta är en funktion som passar både små företag, men också stora.

feature-img-1-2
feature-img-2-2

Håll koll på verksamheten 

Siffror för all del. Vi går ett steg längre och erbjuder moderna och översiktliga grafer och visuella rapporter för att ni inte bara ska hålla reda på siffrorna – men för att ni också ska kunna agera på informationen.

Personalhanteringen behöver inte vara komplicerad

Prova Timeplan, upplev framtidens schemaläggningssystem.

sass-ui-mocks-o5

"Timeplan har bidragit till en ökad effektivitet och vi har sparat både tid och pengar. Vi har fått bättre förståelse för schemaläggning, lön och personalfrågor. Medarbetarna gillar webbappen starkt och Timeplans kundservice är fantastisk."

Ebba Järrud
Elite Plaza

Kom igång nu, testa gratis.