Om Timeplan

Om oss

Exsens AB är ett entreprenörsdrivet företag som utvecklar och marknadsför mobila lösningar för personalintensiva branscher. Vår huvudprodukt, Timeplan, är ett webbaserat personalhanteringssystem som hjälper våra kunder att schemalägga, tidsrapportera, hantera lön och kommunicera på ett optimalt sätt.

Bolaget

Exsens AB har med Timeplan haft en kraftig tillväxt sedan starten 2006 och vi har idag hundratals nöjda kunder inom många olika branscher i Norden. Vi genomför nu vår kraftigaste satsning för att ta nästa kliv in i framtiden!

Med ny VD och med stort fokus på utveckling och support skall vi fortsätta leverera den bästa produkten för just din verksamhet. Vår vision är att bli den ledande leverantören i vår nisch för hela Norden.

Framtid & karriär

Exsens AB erbjuder dig en unik möjlighet att arbeta och utvecklas i en positiv miljö. Vi är inne i en spännande och expansiv fas där vi utvecklar hela konceptet genom att bygga framtidens produkter och lösningar inom teknik, IT och mobilitet.

För att utveckla morgondagens produkter behöver vi framtidens spetskompetenser och är ständigt på jakt efter nya talanger. Titta gärna under våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan. Du är självklart alltid välkommen att ringa oss om du är nyfiken eller har frågor.