Om Timeplan

Om oss

Timeplan, Exsens AB, är ett entreprenörsdrivet företag som funnits sedan 2006. Vi har skapat produkten Timeplan, ett webbaserat personalhanteringssystem, som hjälper våra kunder att schemalägga, tidsrapportera, hantera lön och kommunicera på ett mer optimalt sätt.

Bolaget

Exsens AB har med Timeplan haft en kraftig tillväxt sedan starten 2006 och vi har idag hundratals nöjda kunder inom många olika branscher i Norden. Vi genomför nu vår kraftigaste satsning för att ta nästa kliv in i framtiden!

Framtid & karriär

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att arbeta och utvecklas i en positiv miljö. Vi är inne i en spännande och expansiv fas där vi utvecklar hela konceptet genom att bygga framtidens produkter och lösningar inom teknik, IT och mobilitet. 

På vår arbetsplats sätter vi dig som medarbetare i första rummet. Vi vill att du ska vara en del som utvecklar oss och är med och bidrar. Våra medarbetare består av utvecklare, supportmedarbetare, säljare och marknadsförare. Hur klyschigt det än låter så skrattar vi dagligen högt på våra fikapauser som vi aldrig tummar på och vi har en härlig gemenskap där alla är välkomna.

För att utveckla morgondagens produkter behöver vi framtidens spetskompetenser och är ständigt på jakt efter nya talanger. Titta gärna under våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan. Du är självklart alltid välkommen att ringa oss om du är nyfiken eller har frågor.