Övriga branscher

Övriga branscher

Administration behöver egentligen inte vara så svårt. Med Timeplan slipper du manuellt arbete med löner, tidrapportering och schemaläggning, vilket gör att du kommer ha mycket bättre kontroll på personalkostnaderna.

Du får en bättre överblick över alla avdelningarna på ditt företag och kommer att minska felmarginalen i lönehanteringen. Du får en snabbare kommunikation på alla nivåer i verksamheten och kan enkelt härleda kostnader till rätt avdelning.

Timeplan gör det också möjligt att göra uppföljning på företagets budget och nyckeltal – allt för att ni ska ha så tillförlitliga siffror på era KPI:er som möjligt.

Forenade Service använder Timeplan tidsredovisning.
Swood använder Timeplan tidsredovisning.
jonkoping-airport
Bag Port använder Timeplan tidsredovisning.

Rekommenderade moduler

Timeplan är modulbaserat vilket gör att vi kan erbjuda branschunika lösningar som passar just er verksamhet.

agsdi-refresh

Export till lönesystem

Få koll på hela kedjan från planering till lön. Timeplan ger dig möjligheten att exportera data till ert lönesystem. Vi stödjer de vanligaste lönesystemen i Sverige.

agsdi-credit-card

Modul för dricks

Hantera och fördela dricks mellan medarbetarna. Ni kan fördela dricks via kreditkort eller kontant. Välj att dela lika mellan medarbetarna eller efter arbetad tid.

agsdi-list

Rapporter för Excel

Rådata plockas från Timeplans databas som sedan automatiskt läggs in i en Excelmall. Funktioner i Excel kan användas för att modifiera rapporten.

agsdi-keys

Smarta nyckeltal

Ni kan själva sätta upp era nyckeltal i Timeplan. Timeplan går att integrera med andra system som till exempel bokningssystem och jämför med annan data i er verksamhet.

agsdi-person

Registrering av nyanställd

Underlätta administrationen för medarbetare på korttidskontrakt. Med automatisk självregistrering i Timeplan av dessa sparar ni mycket administrativ tid.

Unikt för er bransch

Timeplan genererar anställningsbevis efter er specifika bransch och lagras digitalt på medarbetaren i systemet. Enkelt och supersmidigt!

Vad säger kunderna?

timeplan ebba

Timeplan har bidragit till en ökad effektivitet och vi har sparat både tid och pengar. Vi har fått bättre förståelse för schemaläggning, lön och personalfrågor. Medarbetarna gillar webbappen starkt och Timeplans kundservice är fantastisk."

Ebba Järrud
Elite Plaza

timeplan asa

Enkelt, tydligt och proffsigt system med bra layout. Timeplan minskar administrationen och ger hög kvalitet för lönehanteringen. Vi har redan sparat tid i organisationen och har sedan start haft en mycket bra dialog med Timeplans utvecklare och support för att hitta de bästa lösningarna."

Åsa Edestav
Swedol

timeplan helene

Vi valde Timeplan då systemet kändes enkelt att arbeta i och för dess konkurrenskraftiga pris. Det är smidigt att lägga optimala scheman, hålla koll på våra kostnader och de anställda kan lätt ta del av information de dagligen behöver. Med Timeplan blir det också mer rättvist då allt registreras digitalt och korrekt och bidrar på sätt till en tydlighet bland personalen då alla vet vad som gäller.

Vi är också mycket nöjda med kundsupporten!"

Ola Ahlsén 
Lekia

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig