Övriga branscher

Administration behöver egentligen inte vara så svårt. Med Timeplan slipper du manuellt arbete med löner, tidrapportering och schemaläggning, vilket gör att du kommer ha mycket bättre kontroll på personalkostnaderna.

Du får en bättre överblick över alla avdelningarna på ditt företag och kommer att minska felmarginalen i lönehanteringen. Du får en snabbare kommunikation på alla nivåer i verksamheten och kan enkelt härleda kostnader till rätt avdelning.

Timeplan gör det också möjligt att göra uppföljning på företagets budget och nyckeltal – allt för att ni ska ha så tillförlitliga siffror på era KPI:er som möjligt.

Rekommenderade moduler

Timeplan är modulbaserat vilket gör att vi kan erbjuda branschunika lösningar som passar just er verksamhet.

Export till lönesystem

Få koll på hela kedjan från planering till lön. Timeplan ger dig möjligheten att exportera data till ert lönesystem. Vi stödjer de vanligaste lönesystemen i Sverige.

Modul för dricks

Hantera och fördela dricks mellan medarbetarna. Ni kan fördela dricks via kreditkort eller kontant. Välj att dela lika mellan medarbetarna eller efter arbetad tid.

Rapporter för Excel

Rådata plockas från Timeplans databas som sedan automatiskt läggs in i en Excelmall. Funktioner i Excel kan användas för att modifiera rapporten.

Smarta nyckeltal

Ni kan själva sätta upp era nyckeltal i Timeplan. Timeplan går att integrera med andra system som till exempel bokningssystem och jämför med annan data i er verksamhet.

Registrering nyanställda

Underlätta administrationen av
personal på korttidskontrakt. Med automatisk självregistrering av till exempel korttidskontrakt sparar ni mycket administrativ tid.

Unikt för din bransch

Timeplan genererar anställningsbevis efter er specifika bransch och lagras digitalt på medarbetaren i systemet. Enkelt och supersmidigt!

Vad säger kunderna?

Timeplan har bidragit till en ökad effektivitet och vi har sparat både tid och pengar. Vi har fått bättre förståelse för schemaläggning, lön och personalfrågor. Medarbetarna gillar webbappen starkt och Timeplans kundservice är fantastisk.

Ebba Järrud
Elite Plaza

Enkelt, tydligt och proffsigt system med bra layout. Timeplan minskar administration och ger hög kvalitet för lönehanteringen. Vi har redan sparat tid i organisationen. Vi har sedan start haft en bra dialog med Timeplans utvecklare och support för att hitta de bästa lösningarna.

Åsa Edestav
Swedol

Med Timeplan har vi fått en mycket bättre översikt av vår tidrapportering och våra scheman. Att slippa knappa in allt för hand varje månad har bidragit till en stor tidsbesparing då vi slipper manuella registreringar. Detta har resulterat i att vi kunnat fokusera på andra viktiga delar i vår organisation som tex. kontroller.

Helen Holm
Nötkärnan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig