Övriga branscher

Övriga branscher

Administration behöver egentligen inte vara så svårt. Med Timeplan slipper du manuellt arbete med löner, tidrapportering och schemaläggning, vilket gör att du kommer ha mycket bättre kontroll på personalkostnaderna.

Du får en bättre överblick över alla avdelningarna på ditt företag och kommer att minska felmarginalen i lönehanteringen. Du får en snabbare kommunikation på alla nivåer i verksamheten och kan enkelt härleda kostnader till rätt avdelning.

Timeplan gör det också möjligt att göra uppföljning på företagets budget och nyckeltal – allt för att ni ska ha så tillförlitliga siffror på era KPI:er som möjligt.

Forenade Service använder Timeplan tidsredovisning.
Swood använder Timeplan tidsredovisning.
jonkoping-airport
Bag Port använder Timeplan tidsredovisning.

Vad säger kunderna?

timeplan ebba

Timeplan har bidragit till en ökad effektivitet och vi har sparat både tid och pengar. Vi har fått bättre förståelse för schemaläggning, lön och personalfrågor. Medarbetarna gillar webbappen starkt och Timeplans kundservice är fantastisk."

Ebba Järrud
Elite Plaza

timeplan helene

Med Timeplan slipar vi effektiviteten månad för månad! Systemet är modernt, erbjuder stor funktionalitet, är mycket anpassningsbart och har gett oss en bra översikt i vår schemaläggning. Vi behövde ett stabilare och modernare verktyg som kunde ta bort den manuella faktorn i schema och löner och med Timeplan effektiviserar vi verkligen vårt administrativa arbete."

Christoffer Thomeé
Sportrehab

timeplan helene

Vi valde Timeplan då systemet kändes enkelt att arbeta i och för dess konkurrenskraftiga pris. Det är smidigt att lägga optimala scheman, hålla koll på våra kostnader och de anställda kan lätt ta del av information de dagligen behöver. Med Timeplan blir det också mer rättvist då allt registreras digitalt och korrekt och bidrar på sätt till en tydlighet bland personalen då alla vet vad som gäller.

Vi är också mycket nöjda med kundsupporten!"

Ola Ahlsén 
Lekia

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig