Smidig tidrapportering

Med Timeplan blir tidrapporteringen effektiviserad, enklare och bättre. Tidrapportera i mobilapp eller stämpelklocka.

app-marketing-illustration-03
=

Synkroniserad mot schema

Vid tidrapportering kontrollerar Timeplan mot schemat den anställda går på. Därför blir OB, flex, komp, frånvaro och ledighet alltid rätt mot lön, statistik och kollektivavtal.

=

Fingeravtryck, RFID eller nummer

Med Timeplans egna stämpelterminaler går det att använda fingeravtryck, RFID-tagg eller anställningsnummer/personnummer för att identifiera sig.

=

Attestera avvikelser

Vid uppstart av Timeplan som system hjälper vi er att konfigurera era avtal/kollektivavtal för systemet. Fördelen blir då att vi sätter upp avvikelsekoder som de anställda använder när de tidrapporterar för tider som avviker deras ordinarie schema. Då behöver ni bara attestera tider som avviker, på detta sätt sparar ni mycket tid & pengar.

=

Byt mellan kostnadsställen

Ibland behöver personalen snabbt byta kostnadsställen, då har man inte tid att gå in i schemat och lägga upp passet innan den anställda kan stämpla in. Med avvikelsekoder som ”beordrat arbete” blir det möjligt för anställda som inte är schemalagda på ett specifikt kostnadesställe at ändå stämpla in. Det går då till attest senare.

app-marketing-icon-05-6

Skräddarsytt för ert arbetssätt

För oss på Timeplan är varje kunds behov unikt, detta resulterar i att en Timeplan installation aldrig är den andra lik.

app-marketing-icon-04-6

Smarta Rapporter

Frånvarorapporter, personalrapporter, lönerapporter, vecko-avstämningsrapport, och många många fler.

app-marketing-icon-07-6

Kontroll mot arbetstidslagen

Timeplan varnar när du överträder någon arbetstidslag. Timeplan kommer dock aldrig stoppa dig från att rulla ut ett schema.

app-marketing-icon-08-6

Allt är online

Allt som behövs är lite internet och en webbläsare.

app-marketing-icon-06-6

GDPR-säkrat

Alla delar av Timeplan är helt GDPR-säkrat.

app-marketing-icon-10-6

Budget & Prognos

Möjligheten att integrera med affärssystem, kassasystem, bokningssystem m.m gör Timeplan till ett effektivt verktyg för att planera personalen data drivet.

Att redovisa tid ska inte vara krävande.

Vi har jobbat med att optimera tidrapportering, schemaläggning och planering i över 15 år, vi har utvecklat ett eko-system som både ökar er verksamhets effektivitet men som även minskar stressen som ofta kan uppkomma när man jobbar i ett system som inte riktigt tänker som en själv.

Digital Personalliggare

Den heldigitala personalliggaren uppdateras i realtid och är alltid helt uppdaterad mot stämplingar och scheman. Eventuella frånvaron syns även i liggaren. Vi ser senaste stämplingen, längden på arbetspasset och status. 

Därmed ser vi även de som förväntas jobba idag.
Det är enkelt att skriva ut kontrollrapporter och det går att behörighetsstyra så att personalen kan ta ut kontrollrapporten om en chef inte är på plats när skatteverket dyker upp.

Personalliggaren är sorterade på olika avdelningar/kostnadsställen men går även att sortera på projekt.

app-marketing-illustration-02-4

Tidrapportering med mobilapp

För dina anställda blir det enkelt och smidigt att kunna rapportera tid i mobilappen, det blir även smidigt för dig som chef, schemaläggare och administratör att kontrollera så att rapporteringen överensstämmer med det som avtalats.
Vi har en funktion där man jobbar med att checka in och ut i mobilappen, alltså när arbetspasset börjar så checkar man in och när arbetspasset slutar, checkar man ut. Vid varje stämpling kollar Timeplan mot schemat personen går på och vid eventuell avvikelse, exempelvis om någon är schemalagd till 18:00, men checkar ut 19:00 så kommer Timeplan fråga ”varför?”, då får den anställda upp olika frånvarokoder, ett exempel kan vara ”övertid”. Ni kan själva ställa in vilka frånvarokoder ni vill använda, och vad som ska hända vid varje (ska det attesteras, eller ska det påverka lönen direkt?).

8 tips på effektiv schemaläggning
TIDRAPPORTERING

Den moderna stämpelklockan – 4 fördelar

Hur mycket tid lägger ni på att tidrapportera och administrationen runt det?Läs blogginlägget
rsz_devices-eng
webbapp

Mobilappen

Den snabba och smidiga mobilappen används främst av personalen för att de ska kunna se sitt schema, vilka de jobbar med, ha koll på hur mycket flex & komp de har. Det finns även funktion för att skicka ledighetsansökan och stämpla i mobilen.

terminaler

Admingränssnittet

I admingränssnittet får ni fulla funktionaliteten av tidrapporteringssystemet där ni kan ha koll på alla tidredovisningar men också sköta attesteringar och planera personalen scheman för framtiden.Timeplan har även koppling mot löneprogram.

clock-timeplan

Stämpelklockan

Timeplan bygger på att personalen ligger på ett schema och rapporterar gentemot detta genom att checka in och ut varje dag. Detta går att göras i mobilappen, eller med stämpelterminalen med fingeravtryck, personlig kod eller RFID-chip.

Ett tidrapporteringssystem för alla branscher

timeplan asa

Enkelt, tydligt och proffsigt system med bra layout. Timeplan minskar administrationen och ger hög kvalitet för lönehanteringen. Vi har redan sparat tid i organisationen och har sedan start haft en mycket bra dialog med Timeplans utvecklare och support för att hitta de bästa lösningarna.

Åsa Edestav
Swedol

Hotel och restaurang

Hotell & Restaurang

Vard och omsorg

Vård & Omsorg

Övriga branscher

Alla övriga branscher

Detalj- och dagligvaruhandel Timeplan

Detalj- och dagligvaruhandeln