Vard och omsorg

Vård och omsorg

En tuff bransch med kundfokus och patientsäkerhet där det är avgörande att rätt person är på rätt plats.

Alla som arbetar inom vård och omsorg är väl medvetna om den svåra utmaningen när det kommer till att lägga schema för organisationer med verksamhet dygnet runt.

Med Timeplan tillgodoses verksamhetens behov av patientsäkerhet, effektivt resursutnyttjande och kompetenssäkring. Samtidigt som vårt verktyg också har tydliga nyckeltal för att kunna mäta när det gäller bemanning och schemaläggning.

Nötkarnana använder Timeplan tidsredovisning.
Medpro Clinic använder Timeplan tidsredovisning.
Indomii använder Timeplan tidsredovisning.
Hälsomedicinskt Center
Hemservice använder Timeplan tidsredovisning.

Rekommenderade moduler

Timeplan är modulbaserat vilket gör att vi kan erbjuda branschunika lösningar som passar just er verksamhet.

Kompetens och utrustning

Kompetens & utrustning

Registrera enkelt personalens kompetens, utrustning, och utbildning. Matcha personal med verksamhetskrav tex. körkort och spetskompetens.

Budget och prognos

Budget & prognos

Bli bättre på att planera er verksamhet med hjälp av budgetar och nyckeltal i relation till era personalkostnader.

Skräddarsytt för dig

Skräddarsytt för dig

Timeplan knyter ni era medarbetare till rätt typ av avtal för att systemet ska räkna all tid som registreras på rätt sätt. Självklart finns det även standardavtal som du kan använda.

Vad säger kunderna?

timeplan helene

Med Timeplan har vi fått en mycket bättre översikt av vår tidrapportering och våra scheman. Att slippa knappa in allt för hand varje månad har bidragit till en stor tidsbesparing då vi slipper manuella registreringar. Detta har resulterat i att vi kunnat fokusera på andra viktiga delar i vår organisation som tex. kontroller.

Helene Holm
Nötkärnan

Anne-Lie Ströberg ES Hemservice

Tack vare Timeplan slipper vi numera det manuella arbetet i Excel som tidigare var otroligt tidskrävande. Vi har så mycket tid att fokusera på annat! Det går snabbt att lägga olika typer av scheman och vi får en mycket bra och tydlig överblick över vår bemanning. Supportavdelning är grymma och våra medarbetare är väldigt nöjda med webbappen.

Anne-Lie Ströberg
ES Hemservice

Diana Willman Goransson Trygga Fitness

Med Timeplan kan vi behålla kontrollfunktion och en tydlig översikt till oss som arbetar administrativt samtidigt som det erbjuder en enkelhet till personalen på golvet. Utbildningarna och supporten är fantastisk, tillåter oss att växa som organisation utan bekymmer och är lätt att lära ut till ny personal.

Diana Willman Göransson
TryggaFitness

Läs vår kunds resa!

Vard och omsorg
KUNDCASE
Nu kan vi fokusera på att utveckla vår verksamhet! 

Precis som så många andra företag la ES Hemservice väldigt mycket tid på att manuellt arbeta med schemaplanering, tidrapportering och lönehantering. När de sedan insåg att de inte hann med att utveckla företaget i den takt de ville beslutade de sig för att köpa in ett digitalt personalhanteringssystem.

 LÄS HELA KUNDCASET HÄR! 

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig