Enkelt schemaläggningsprogram för alla branscher (2023)

Med Timeplan blir vardagen enkel, smidig och effektiv.
Planering, schemaläggning, tidrapportering och export till lön.

Frågor? Ring oss på 031-730 40 30 eller maila oss på salj@timeplan.se

schemaläggning stämpelklocka
app-marketing-icon-05-6

Skräddarsytt för ert arbetssätt

För oss på Timeplan är varje kunds behov unikt, detta resulterar i att en Timeplan installation aldrig är den andra lik.
app-marketing-icon-04-6

Smarta Rapporter

Frånvarorapporter, personalrapporter, lönerapporter, vecko-avstämningsrapport, och många många fler.
app-marketing-icon-07-6

Kontroll mot arbetstidslagen

Timeplan varnar när du överträder någon arbetstidslag. Timeplan kommer dock aldrig stoppa dig från att rulla ut ett schema.
app-marketing-icon-08-6

Allt är online

Allt som behövs är lite internet och en webbläsare.
app-marketing-icon-06-6

GDPR-säkrat

Alla delar av Timeplan är helt GDPR-säkrat.
app-marketing-icon-10-6

Budget & Prognos

Möjligheten att integrera med affärssystem, kassasystem, bokningssystem m.m gör Timeplan till ett effektivt verktyg för att planera personalen data drivet.

Ett enkelt och snabbt schemaläggningsprogram

Med Timeplan får ni en snabb och tydlig överblick över verksamhetens viktigaste nyckeltal. Med integrerade system som kassasystem och affärssystem blir Timeplan en väldigt kraftfull kompanjon som hjälper er verksamhet att spara båda tid & pengar. Vi uppfyller PAXml-standarden vilket innebär att vi är en pålitlig leverantör av system som kan sammankoppla sig med lönesystem.
Timeplan har funnits sedan 2006 och har kontinuerligt utvecklats och uppgraderats vilket gör att vi idag är en utav Sveriges största leverantörer av personalhanteringssystem.

app-marketing-illustration-02-4

Ny nivå av produktivitet

Genom att använda sig av Timeplan som system och verktyg ökar organisationer och verksamheter sin produktivitet i form av insparad administrativ tid och välplanerade scheman.

Ett exempel på tidsbesparing är tidrapporteringen. Det är inte ovanligt att företag & organisationer låter sina anställda tidrapportera månadsvis, denna tidrapporteringen kan i många fall vara felaktig och kosta företaget pengar men den tar också värdefull tid från dem anställda men också för chefer och administratörer som måste lägga sin tid på att attestera och kontrollera tidrapporterna. Med Timeplan tidrapporterar personalen varje dag i form av att stämpla in och ut, antingen med en fysisk stämpelklocka eller i mobilappen. Då sparar alla tid & pengar.

schemaläggningsprogram drag and drop
rsz_devices-eng
webbapp

Mobilappen

Den snabba och smidiga mobilappen används främst av personalen för att de ska kunna se sitt schema, vilka de jobbar med, ha koll på hur mycket flex & komp de har. Det finns även funktion för att skicka ledighetsansökan och stämpla i mobilen.
terminaler

Admingränssnittet

Administratörsgräns-snittet är till för dig som jobbar chef, administratör, ledning eller löneadministratör. Här har du full tillgång till Timeplans oerhörda flexibilitet och funktion. Allt du behöver är en webbläsare och en internetanslutning.
clock-timeplan

Stämpelklockan

För att verkligen utnyttja Timeplan som system rekommenderar vi att man använder sig av en stämpelklocka. Vi har egna stämpelklockor vi säljer med RFID, fingeravtryck eller personlig kod. Men man kan även jobba med stämplingar i mobilappen.

Mobilapp för medarbetaren

Det går att ställa in så att man kan spåra vartifrån sina anställda stämplade in och ut. Detta kan göras som efterkontroll för att se till att alla stämplar in när de är på plats. Detta går självklart att stänga av som administratör om man inte vill ha funktionen.

Det går även att knyta instämplingsmöjligheten till ett WIFI-nätverk om man vill vara extra säker på att ens personal är på plats vid instämpling.

schemaläggningsprogram app

Schemaplanering

Planera din personal i förväg med Timeplans schemaplaneringsmodul.
Du får snabb respons med Drag n Drop, kontroll mot arbetstidslagen, kontroll mot avtalade och planerade timmar. Du kan skapa scheman för framtiden, utan att nödvändigtvis veta vem/vilka som kommer bemanna passen. Detta leder till att du kan ha ökad framförhållning när du planerar.
Z

Skicka passförfrågningar

Timeplan förutser ditt behov baserat på din planering och dina behovs-inställningar. Du kan skicka ut passförfrågningar för pass som inte är bemannade, du kontrollerar enkelt om någon specifik kompetens ska krävas för ett arbetspass och skickar därefter ut förfrågan till dina anställda. De anställda får en notifikation i mobilappen och/eller e-post/SMS (obegränsat antal SMS ingår gratis).

Schemaläggningsverktyg för alla branscher

Timeplan är ett system uppbyggt av moduler som enkelt kan anpassas till din specifika verksamhet. Vi har lång erfarenhet från många olika företag i personalintensiva branscher och med komplexa kollektivavtal vilket gör att vi kan möta just dina behov och skapa en produkt som passar just din verksamhet. Fler och fler upptäcker fördelarna med ett anpassningsbart och lättarbetat system som Timeplan! Nedan presenterar vi de branscher vi oftast jobbar med.

 

timeplan asa

Enkelt, tydligt och proffsigt system med bra layout. Timeplan minskar administrationen och ger hög kvalitet för lönehanteringen. Vi har redan sparat tid i organisationen och har sedan start haft en mycket bra dialog med Timeplans utvecklare och support för att hitta de bästa lösningarna.

Åsa Edestav
Swedol

Hotel och restaurang
Hotell & Restaurang
Detalj- och dagligvaruhandel Timeplan
Detalj- och dagligvaruhandeln
Vard och omsorg
Vård & Omsorg
Övriga branscher
Alla övriga branscher